Skal du sælge? Bestil en salgsvurdering hos os

Står du over for den store beslutning om at skulle sælge din ejendom/bolig, så er Fjordland Mægler det helt rigtige valg! Vi har et erfarent team af både ejendomsmæglere og sagsbehandlere, som står parat, til at hjælpe dig med dit salg.

Hos Fjordland Mæglerne har vi gennem mange år arbejdet med landbrug med højt til himlen, store herlighedsværdier og personlige livsværker. Personligt engagement og succesfulde resultater er stærke drivkræfter i vores forretning. Vi har modet til at gå nye veje og har gennem mange år udviklet et stort køberkartotek og stærke netværksrelationer.

Vi sælger alle typer af ejendomme villa, sommerhus, nedlagt landbrug, hobbylandbrug, liebhaver ejendomme og produktionslandbrug. Vi har et bredt køberkartotek indenfor de forskellige ejendomstyper.

Landbrug

Handel med landbrugsejendomme er vores speciale. Vi gør en dyd ud af hele tiden at dygtiggøre os og være 100% opdateret på de nyeste regler inden for området.

Vi samarbejder med både økonomi-, skatte-, plante-, svine- og kvægbrugskonsulenter fra Fjordland, og derfor har vi muligheden for at tilbyde dig en rådgivning, der kommer hele vejen rundt om alle eventuelle problemstillinger.