Vores erfarne mæglerteam består af:

Ole Sand

Daglig leder & Ejendomsmægler MDE

Tlf: 96 18 57 65
Mail: osa@fjordland.dk

Jeg har været daglig leder af Fjordland Mægler siden opstart tilbage i 2009 – og har tidligere været beskæftiget indenfor realkredit og økonomirådgivning. Gennem årene har jeg solgt alle typer boliger, men i dag fokusere jeg primært på produktionslandbrug, hobby landbrug og liebhaverejendomme. For mig er det vigtigt at skabe tillid og kemi under hele salgs- og købsprocessen, så kunden kan føle sig tryg hele vejen.

Jeg stammer fra Nors, og er i dag bosat sammen med min kone i Amtoft. Når jeg ikke beskæftiger mig med boliger, nyder jeg at være aktiv i naturen.

 

Helle Johansson

Ejendomsmægler & valuar MDE

Tlf: 96 18 57 93
Mail: hjo@fjordland.dk

Jeg har været ejendomsmægler hos Fjordland Mægler siden 2009. Jeg har forinden arbejdet som ejendomsrådgiver ligesom jeg i en årrække har været selvstændig ejendomsmægler. Jeg beskæftiger mig med alle type boliger fra hobbylandbrug til fritidshuse.

Jeg lægger stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning, samt en god og personlig kontakt til både sælger og køber.

Jeg er bosat på Jegindø med min mand, hvor jeg i fritiden også nyder naturen og lange gåture i lokalområdet. Udover kontoret i Thisted, træffes jeg ugentligt på kontoret i Hvidbjerg eller efter nærmere aftale.

Michael Kampp Mortensen

Salg og Vurdering

Tlf: 96 18 58 59
Mail: mkm@fjordland.dk

Jeg er ny medarbejder hos Fjordland Mægler, hvor jeg skal arbejde med salg og vurdering af landbrugsejendomme. Jeg er uddannet som Landbrugstekniker, hvorefter jeg kom i pengeinstitut, hvor jeg bl.a. har været landbrugsdirektør i Nordjyske Bank og landbrugschef i Nordea, inden jeg startede med salg og vurdering af landbrugsejendomme. 

Jeg bor i Gug v. Aalborg. Er forlovet med Anne der arbejder i et pengeinstitut. Jeg har tre børn, Christine på 22 der går på musikkonservatoriet, Jacob på 20 der er færdig med HF til sommer samt Sebastian på 15 der går i 8. klasse.

Mie Krogsgaard Nielsen

Ejendomsmægler og valuar MDE

Tlf: 96 18 57 99
Mail: mkn@fjordland.dk

Jeg har været i mæglerbranchen siden 2001 - Med enkelte smut forbi et revisionskontor og et advokatkontor. Som ejendomsmægler vægter jeg tillid og ærlighed højt. Jeg fokuserer altid på at opnå det bedst mulige resultat for kunden under de givne forudsætninger. Jeg er født og opvokset i Vorupør og nu bosat i Faddersbøl med min mand og datter. Når jeg ikke hjælper med at realisere boligdrømme, bruger jeg fritiden på min familie og mine heste.

Hjalte Engelbrecht Lund

Salg og Vurdering

Tlf: 96 18 58 43
Mail: hel@fjordland.dk

Jeg er startet hos Fjordland Mægler i 2021 og sideløbende med mit arbejde her tager jeg uddannelsen som ejendomsmægler.

Oprindeligt er jeg født i Sønderjylland og har tilbragt det meste af min barndom rundt omkring i verden sammen med mine forældre. I 2013 vendte jeg hjem til Thy, hvad jeg altid har betragtet det som, for at tage handelsskolen og derefter videreuddanne mig som landmand med speciale i planter.

I 2020 købte jeg sammen med min kæreste en lille hobbyejendom i Nørhå, hvor der er gode muligheder for at dyrke min passion for jagt, sammen med min jagthund Conrad.

 

Margrethe Borre Petersen

Juridisk Elitesekretær/Paralegal

Tlf: 96 18 57 22
Mail: mbp@fjordland.dk

Jeg har 29 års erfaring som advokatsekretær – og har siden 2011 været sagsbehandler hos Fjordland Mægler. Som sagsbehandler har jeg gennem flere år opbygget stærke relationer til vores kunder gennem service og eftersagsbehandlinger. At yde god service og opbygge en god struktur igennem sagerne, er en stor del af min hverdag. - Jeg er født, opvokset og bor i Hurup Thy sammen med min mand og vores yngste søn. I min fritid deltager jeg aktivt i det lokale foreningsliv. Jeg er blandt andet medlem af løbeklubben og cykelklubben.

Kontakt os hvis du vil vide mere