Fyrvejen 68, 7900 Nykøbing M

Rummelig villa i Nykøbing

Særdeles rummelig villa med renoveret kælder med god loftshøjde. Beliggende tæt på vandet og dejlige grønne områder. Helt ideelt til den pladskrævende familie.
 
Huset ligger pænt tilbagetrukket fra vejen, er opført i gule sten og med metalplade tag fra 2007. Der er muret carport og hobbyrum med nyt tag på 18 m2. Bag huset er der en dejlig lukket have med flere gode hyggekroge og en dejlig ugeneret terrasse i forbindelse med stuen.
 
Husets indretning

Huset er indrettet med en entre med plads til lidt overtøj og sko, fordelingsgang, 2 værelser og soveværelse som alle er med faste skabe, et tidligere gæstetoilet som er proppet af og nu anvendes som depotrum, badeværelse med bruseniche og badekar, badeværelset ligger i umiddelbar forbindelse med det tidligere gæstetoilet, og der ville være en fin mulighed for at ligge de to rum sammen. Der er køkken med spisekrog og ældre malet inventar, i forbindelse med rummelig og lys vinkelstue. Fra fordelingsgangen er der nedgang til god og sund kælder, hvor der også er indgang udefra. Kælderen er renoveret med nye klinkegulve overalt, hvide vægge og lofter, og i forbindelse med renoveringen er vinduer og dør også skiftet.
 
Der er en rigtig god loftshøjde og masser af muligheder med 3 store disponible rum, depotrum, viktualierum og et godt vaskerum.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale