Vorupørvej 218, Hundborg, 7700 Thisted

Eventuelt bytte med mindre landbrugsejendom!

Gennemrenoveret villa

Velisoleret hus, hvor hele hovedhuset er omhyggeligt gennemrenoveret med optimal isolering, gulvvarme, nye gulve, vægge, trappe, El- og VVS-installationer, nymalet tag, en del vinduer udskiftet osv..  

I sammenbygningen mellem hovedhus og udbygninger er der entre/gang, badeværelse med retro fliser, bruseniche, håndvask og toilet. Stor baggang med stik til vaskemaskine og tørretumbler.
Huset ligger centralt i Hundborg med udsigt til grønt område - stadion, der er omkranset af træer og med bakker i baggrunden.

I gåafstand til brugsen, nyetableret legeplads, skov; Dybdalsgave m.v. og under 5 km, hhv. 10 km til hhv. Stenbjerg Klitplantage samt til Vorupør/Vesterhavet..

I Hundborg er der Børnehus med vuggestue og børnehave. Nemt haveanlæg med grus og græsplæne, hyggeligt gårdspladsmiljø. 
 
Selve huset er indrettet i stueplan med køkken/alrum og kontorafsnit. God trappe til 1. sal, der indeholder repos, soveværelse med walk-in og hems samt 2 værelser. I værelserne er der indrettet optimalt med skabe med skydelåger i skunken. Der er ligeledes i skunken skab til al teknik fra varme m.v., ligesom motor til emfang er i skabet, så støjen i køkken/stue begrænses. Forberedt til brevbånd.
Udbygninger med stort disponibelt rum samt værksted, som ejer bruger til autoværksted med lift.
Et hus i rigtig god stand, der kan anvendes til såvel helårsbeboelse som fritidshus.

Evt. bytte med mindre landbrugsejendom!

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale