Simons Bakke 63, Tilsted, 7700 Thisted

Tæt på Thisted i landlige omgivelser med fjordudsigt

Fantastisk naturgrund på 1,1 ha, en smuk perle på landet og kun få km fra Thisted Centrum. Ønsker du atmosfære og idyl tæt på thisted så er her muligheden. En pragtfuld grund beliggende i udkanten af Thisted og med panorama udsigt over marker og Limfjorden med udsigt til Mors, her er masser af dyreliv, køer på marken, råvildt, harer og fasaner m.m. i haven. Her kan man nyde dyrelivet i den lille skov mens man kigger ud over fjorden.
Der er plantet læhegn og sat vold, så huset og grunden ligger ugenert uden støj fra vejen og vestenvinden. På denne skønne grund ligger et hus, som måske nok trænger til modernisering, men som rummer et utal af muligheder hvis man ønsker det.
 
Huset er oprindeligt opført i 1967 og fremtræder rigtig idyllisk med sine gule mursten og stråtaget. Indretning: entre, Badeværelse med bruser, soveværelse. Åbent køkken alrum med udgang til sydvendt terrasse og med trappe til 1. sal. I forbindelse med køkkenet er der selvstændig afdeling med 3 værelser og et badeværelse med hvide fliser og mosaikgulv. Stort bryggers/baggang hvor husets pillefyr står, og hvorfra der er adgang til viktualierum.
 
På 1. sal er der en opholdsstue med fransk altan og udsigt over fjorden samt stue der senest har været anvendt som teenage afdeling.
 
 
Sælger har fået en arkitekt til at tegne nogle muligheder for hvordan man kan renovere huset, det er der mulighed for at se nærmere på ved henvendelse til ejendomsmægleren.

Kontakt os

  • Mie Krogsgaard Nielsen

  • Ejendomsmægler og valuar
  • T: 96185800

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale