Kærvang 7, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Flot ejendom... campingplads eller lystejendom? du bestemmer!

Drømmer du om det frie liv som ejer af en campingplads eller lystejendom, så er det nu, at du skal overveje at slå til. Gerlis Camping er beliggende i naturskønne omgivelser på Nordmors. Pladsen er godkendt til 80 enheder med 6 hytter, fælleshus med køkken og lille kiosk, og der er netop opnået tilladelse tilyderligere 250 pladser. Arealet er på ca. 14 hektar i ét stykke og indeholder privatboligen og campingpladsen på ca. 2 hektar, agerjord 8,5 hektar samt naturgrund på ca. 3 hektar. Boligen er fra 1925 og er på 175 m2. Stueetagen er indrettet med stor vinkelstue, køkken med spisepladser, soveværelse, badeværelse og viktualierum. 1. sal indeholder stue, 3 værelser samt et wc. Stuehuset er løbende renoveret med nyere tag, køkken og badeværelse. Haven er en rigtig prydhave.
 
Kun 1 km fra Gerlis ligger Sejerslev, hvor købmanden har åben hver dag til kl. 20.00. De har et stort udvalg af dagligvarer. Hvis I rigtig vil shoppe, går turen til Nykøbing Mors´ gågade. Her vil I kunne finde netop den butik I søger. Der er også en række hyggelige spisesteder.
 
Ønsker du ikke at have en campingplads er det muligt at inddrage de 80 pladser til landbrugsjorden i stedet. Udbygningerne egner sig fint til f.eks. hestehold, får eller ammekøer.
 
En ejendom med mange anvendelsesmuligheder der skal ses!
 
Ring allerede i dag og bestil en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale