Atletikvej 1, Øster Assels, 7990 Øster Assels

Charmerende villa i gode materialer, lige på kanten mellem land og by, og den skønneste udsigt over mark og enge. Huset ligger lidt højt i forhold til det omkringliggende landskab, hvilket bestemt kun har en positiv effekt på udsigten. Grunden er nem at holde og er primært udlagt i græs, med flisebelægninger og enkelte bede.
 
I husets gavl er der indrettet garage og et mindre redskabsrum, og det kunne være muligt at etablere en direkte adgang fra hus til garage, hvis det ønskes.
 
Huset har en vel gennemtænkt planløsning uden det store spildplads. Her er en entre med adgang til badeværelse med gulvvarme og bruser, overfor er der soveværelse med indbyggede skabe. Fra entreen kommer man ind i en stor, lys og rummelig vinkelstue, som er orienteret mod syd og vest, og hvorfra der er en dejlig udsigt over landskabet. I forbindelse med stuen er der et værelse. Køkkenet ligger centralt i huset og har udgang til terrassen. Der er hvidt inventar og god plads til spiseafdeling. I forbindelse med køkkenet er der et værelse med terrassedør ud til haven, og fra køkkenet er der ligeledes adgang til et stort og rummeligt bryggers med skabs- og vaske arrangement. I forbindelse med bryggerset er der et gæstetoilet og et viktualierum.

Kontakt os

  • Mie Krogsgaard Nielsen

  • Ejendomsmægler og valuar
  • T: 96185800

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale