Skyumbjergevej 9, Skyum, 7752 Snedsted

Ejendommen har 57 ha. dyrkbar jord, der ligger i et samlet, vel arronderet stykke rundt om gården. Jordens bonitet er henholdsvis JB 6 og JB 7. Stuehuset er opført i 1885 - det er dog totalrenoveret i perioden fra 2001 til 2010. Stuehuset er i 2 plan - ydermere, er huset tagdækket med norsk skifer. Inddækningen samt tagrenderne er i kobber. 
 
Derudover er der en fin hall med pejs - og skifergulv. Ligeledes skal det nævnes at hele stueetagen er opvarmet af gulvvarme, hvor der benyttes solenergi til opvarmningen. Der er tilhørende et stort badeværelse med jacuzzi. 
 
Der er ligeledes en dejlig stor have med tilhørende blomstrende buske og træer, der giver læ for vinden. 
 
Ejendommen er velegnet til en produktionsudvidelse, idet der er ca. 500 meter til nærmest bebyggelse. Ejendommens afgrødeindtag, tørre- og lagerfaciliteter er dimensioneret til et større produktionsareal. 
 
Der er ydermere kontrakt på frøgræs ved DLF. 
 
Driftsbygningerne

Velholdte længer rundt om gårdspladsen med maskinhus, lade, stald til ammekøer samt kornopbevaring. Der er et stort kyllingehus på godt 2100 m2 fra 1999, som pt. er udlejet, med en årlig indtjening på kr. 150.000 på års basis. Ydermere, så udløber aftalen i 2023 - men der er mulighed for en kontraktforlængelse. 
Der er ligeledes opsat en telemast på ejendommen, denne indbringer kr. 32.000 årligt. 
 
Miljø

Årlig kyllingeproduktion på 320.000 kyllinger til 35 dage, svarende til 106 DE. 15 ammekøer med 16 kvier og 8 tyrekalve, i alt 21,5 DE.
 
Ejendommen ønskes solgt samlet, med en overtagelse efter høsten 2022. I handlen er fast løsøre naturligvis inkluderet, handlen omfatter ikke maskiner og besætning. 
 
Ønsker man at se flere billeder af ejendommen kan man besøge deres hjemmeside på "skyumbisgaard.dk"

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale