Skibstedvej 1, Flade, 7900 Nykøbing M

Hyggeligt hus i fredelige omgivelser, som også er særdeles velegnet som fritidshus

Skibsted strand ligger i gåafstand (ca. 1,5 km) i et dejligt kuperet terræn, og med sine charmerende gamle redskabshuse fra fiskeriets tid og en fin badebro som sættes ud i sommerhalvåret. I nabolaget findes også det højeste punkt på Mors, nemlig Salgerhøj, og der er heller ikke langt til Hanklit. Måske et indbydende område, hvis du er kitesurfer eller paraglider?
 
Grunden som huset ligger på er stor og kuperet og der er flere gode udsigtspunkter, hvor man i klart vejr kan se ud over Limfjorden til Fur og Livø. Grunden henligger primært som naturgrund, men med flere gode hjørner med bla. bålsted og et lille hyggeligt anneks. Bagerst på grunden med særskilt indkørsel er der et ældre men anvendeligt maskinhus på 107 kvm.
 
Huset har et samlet boligareal på 108 kvm fordelt på 2 plan. I stueplan er der: entre med adgang til udhus, der er indrettet som fyrrum og vaskerum, og med god plads til at have et værksted eller lignende. I forbindelse med entreen er der badeværelse, og separat sauna, samt depotrum.Køkkenet er nyindrettet i 2020 med nyt inventar og hyggelig lille spiseplads til 2. Herfra adgang til lys sydvendt stue. Soveværelse med skabe.
 
På 1. sal er der et gavlværelse, et gennemgangsværelse og et ekstra værelse.
 
Mors er en ø i udvikling, hvor der også er fokus på nye initiativer, det kan blandt andet nævnes at der er planer om et søsportscenter i Nykøbing, ligesom det årligt tilbagevendende kulturmøde skaber masser af liv og muligheder. Et andet interessant tiltag fra nabokommunen er cold Hawai inland projektet som er stablet på benene i Vilsund kun 14 km mod vest, hvor der er mulighed for for blandt andet havkajakker og SUP’ere, at følge 4 smukke kyststrækninger med udsigt til molerklinter, grønne bakkedrag og strandenge med rigt dyreliv.De gode vandforhold ved Vildsund giver også rig mulighed for en dukkert eller en tur på jetski eller vandscooteren.
 
Der er 9 km til Øster Jølby skole og 14 km ind til Nykøbing.
 
Er man have menneske er der gode muligheder for at boltre sig på den store grund - og forvandle den ind til en park. Derimod, ønsker man ikke noget der skal vedligeholdes m.m. kan grunden nemt passes med blot en græsslåmaskine. Altså, en grund med mange muligheder. Alt i alt en fin ejendom.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale