Sundbyvej 55, Sundby Mors, 7950 Erslev

NEDSAT, ØNSKES SOLGT NU!

Kvalitetsejendom til den store familie

Masser af plads og billig varme!
 
Opvarmning:

Ejendommen opvarmes i dag med træpiller og en luft-til-vand varmepumpe, delt kombineret med solceller på taget sikrer en billig varmeregning.
 
Husets indretning

I kommer ind gennem entreen. Herfra kan alrummet/spisestuen og køkkenet nås. Køkkenet står rigtig pænt med flotte overflader og køkkenø, der indbyder til et rigtigt samtalekøkken. Fra køkkenet er der også dør ud til. Fra alrummet går i ind i stuen, hvor der er god plads sofahjørne. Her er også stueetagens toilet. 
Førstesalen kan ligeledes nås af trappe fra huset entre.
 
På førstesalen får I endnu en stor stue, med godt lysindfald og spots i loftet. Her er ligeledes 5 gode, store værelser. Her findes også husets badeværelse med badekar og brusekabine.
 
I kælderplanen findes et større vaskerum med udgang til haven. Her findes flere gode disponible rum, til opbevaring mv. Der er trappe op til stueetagen herfra.
 
Større værksted

Det store værksted skal særligt fremhæves. Her får I en praktisk smøregrav til at makke i biler, samt endnu et værksted, der i dag benyttes til MC/scooter værksted, da der er en hydrauliks saxellift, som er støbt ned i gulvet.
Herfra et større disponibelt rum og et skur med plads til haveredskaber, større græsslåmaskine mv. Der er udgang fra begge sider.
Fra carporten kan I gå igennem værksted og ind i bryggerset ligeså. Herfra er der adgang ind til køkkenet.
 
Haven

Haven er godt og praktisk anlagt med stor, nem græsplæne og fliseterrasse.
 
Solceller

Ejendommens el produceres af solceller, der er på flexafregningsordningen, hvilket sørger for en rentabel, billig og klimavenlig energiløsning.
 

Ejendommen er beliggende 50 mtr. fra offentlig transport med timedrift til henholdsvis Nykøbing og Thisted, samt 300 mtr. fra skole og børnepasning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale