T. O. R. Skole Vej 64, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Ny varmepumpe og udsigt over fjorden

Velholdt og højtbeliggende villa med meget lavt varmeforbrug og dejligt kig ud over grønne marker og Limfjordens vande.
 
Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre fra 2012, badeværelse renoveret i 2014, der er lagt nye gulve i stue fordelingsgang og køkken i 2020/2021 og senest er der installeret  luft til vand varmepumpe i foråret 2021.
 
Huset er indrettet med en rummelig og lys vinkelstue med udgang til læfyldt sydvendt terrasse og have, hvor der er mange små hygge- og lækroge. Køkkenet fremstår med det oprindelige inventar, som er blevet malet, her er god plads til et spisebord, ligesom der også ville være mulighed for at åbne op ind til stuen hvis man ønsker det. Den kombinerede entre og bryggers er indrettet med pænt, lyst skabsarrangement  med plads til vaskemaskine og tørretumbler i god arbjedshøjde. Her er husets nye luft til vand varmepumpe også placeret.Fordelingsgangen skaber adgang til husets 2 værelser, soveværelset og badeværelset fra 2014, som er indrettet med skabsarrangement og bruseniche. Derudover er entreen omdannet til et funktionelt walk-in closet med masser af god skabsplads i de 2 skydelågeskabe.
 
Der er muret garage md aluport.
 
Lokalområdet

Her er rig mulighed for at nyde naturen i fred og ro, langt fra hverdagens strabadser.
 
 
Gå en tur langs markerne ned mod Tæbring Kirke, der nærmest flugter med vandkanten og byder ind til lange solrige dage ved vandet. Her siger erfaringen, at der ligeså er gode fiskemuligheder, for friluftselskeren.
Pak en picnickurv og tag et velfortjent stop ved den nybyggede legeplads i Tæbring Bypark, her kan frokosten nydes i det halv-lukkede madpakkehus eller under åben himmel ved de tilhørende bordbænkesæt. Tag en fodboldkamp, et spil petanque, eller læn dig tilbage og lad børnene stå for underholdningen, når de boltre sig på det store legestativ, gyngerne eller ved rutsjebanen.
 
Lidt længere henne ad vejen findes den hyggelige kunsthåndværksbutik; Tempa. Her tilbydes der bl.a. mini-kurser i trædrejning og kurveflet for alle. Her kan også købes flotte håndlavede pynteting og kvalitets værktøj, hvis I vil prøve kræfter med snedker-inspireret håndværk, derhjemme.
 
Tæt på ejendommen findes shelterpladsen: Nyd en nat under åben himmel, med røverhistorier og skumfiduser rundt om bålet. Om dagen kan I opleve området til vands, på de røde vandcykler der har hjemme her. Området er også særdeles velegnet til både længere gåture, cykelture eller ture på hesteryg.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale